ПГ Изправи се! Мутри вън започнаха консултацията си при президента. 

...
ПГ Изправи се! Мутри вън започнаха консултацията си при президента. 
Коментари Харесай

"Изправи се! Мутри вън" при Радев: Трябва да оправдаем очакванията на народа

ПГ " Изправи се! Мутри вън " започнаха консултацията си при президента. 

Нуждаем се от държавно управление. Това съобщи президентът Румен Радев при консултациите с представители на Изправи се! Мутри вън!. Според него обединението съставлява жителите, търсещи обществена правдивост, както и тези, взели присъединяване в летните антиправителствени митинги. Вие вляхте нова сила и пристрастеност, а това е добре, той като Народното събрание е мястото за диспути Президентът уточни, че би трябвало да се откри баланс сред законодателните начинания и съставянето на държавно управление. Нуждаем се от държавно управление, само че би трябвало да се изчерпят всички хипотези, безапелационен бе президентът.

Нашата парламентарна група е парламентарна група, платформа на елементарните хора и ние сме изпратени да пазиме техните ползи. Затова виждаме нашата платформа в 4 посоки - ръководство на пандемичната рецесия, незабавна икономическа поддръжка за бизнеса и жителите, с обезпечаване на устойчиво парламентарно болшинство за смяна в изборните правила и съставяне на постоянен кабинет, който да застане зад елементарните жители и да върне доверието в институциите. Това съобщи ръководителят на " Изправи се! Мутри вън " по време на среща на политическата група с президента Румен Радев. 

Ние няма да поддържаме държавно управление на ГЕРБ, тъй като българският народ даде ход на смяна, не на възпроизвеждане на статуквото. Бихме подкрепили кабинет на Има Такъв Народ и " Демократична България ", уточни още Манолова. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР